معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان, نشست پرسش و پاسخ دانشگاهی را با حضور مشاور وزیر کشور در امور فناوری برگزار کرد
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، نشست پرسش و پاسخ دانشگاهیان را با حضور دکتر حمیدرضا طهوری، مشاور وزیر کشور در امور فناوری برگزار کرد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، با پیگیری و برنامهریزی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر حمیدرضا طهوری، مشاور وزیر کشور در امور فناوری، روز سهشنبه، 22 آذرماه، وارد دانشگاه لرستان شد و ضمن بازدید از دانشگاه لرستان در نشستهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه، شرکت کرد.
مشاور وزیر کشور در امور فناوری، ابتدا در گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان، حضور یافت و به مقام شامخ شهیدان وطن، احترام گذاشت.
وی، سپس راهی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان شد و در نشست نهاد، شرکت کرد.
مشاور وزیر کشور در امور فناوری در این نشست که دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجتالاسلام و السملمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر یاسوری، مشاور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان نیز در آن حضور داشتند بر گسترش ارتباطات و همکاریهای پایدار بین نهاد دانشگاه و بخشهای مختلف جامعه بهویژه بخشهای صنعتی، اقتصادی و فناوری، تأکید کرد.
وی روی این موضوع تأکید کرد که برای افزایش ارتباطات بین نظام آموزش عالی و سایر بخشهای جامعه با رویکرد تقویت پژوهشهای کاربردی و ارتقای فناوریها، همه تلاش خود را در قالب اختیارات وزارت کشور، به کار خواهد بست.
در این نشست، حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان و دانشگاه لرستان، گزارشی از اقدامات انجام شده از جمله فعالیتها برای تهیه اطلس جامع نظام آموزش عالی استان لرستان را ارائه کرد.
حضور در نشست پرسش و پاسخ دانشگاهیان لرستان
بخش دیگری از برنامه مشاور وزیر کشور در امور فناوری، حضور در نشست پرسش و پاسخ رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان بود که در خانه ملی گفتوگوی آزاد دانشگاه لرستان، توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، برگزار شد.
در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در سخنانی، ضرورت ارتباط پایدار بین نظام آموزش عالی با بخشهای صنعتی، اقتصادی، فناوری و کارآفرین جامعه را گوشزد کرد.
دکتر نظری، این موضوع را توضیح داد که وزارت کشور، اقدامات خوبی را در زمینه ارتباطبخشی بین نظام دانشگاهی کشور با نظام مسائل جامعه، انجام داده است که البته بایستی این اقدامات در سطح استانها، بیشتر شود.
همچنین، دکتر مصطفی کرمپور، گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشگاه لرستان مرتبط با حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد.
دانشگاهها باید کارآفرین و مأموریتگرا باشند
دکتر حمیدرضا طهوری، مشاور وزیر کشور در امور فناوری، بعد از شنیدن دیدگاههای حاضران در نشست، در سخنانی گفت: «سیاستها و قوانین خوبی برای حمایت از پژوهش و فناوری کشور تهیه شده است تا دانشگاهها مأموریتگرا برای توسعه همهجانبه جامعه باشند».
دکتر طهوری، بر این نکته تأکید کرد که نیاز است در کشور، یک هماهنگکننده جامع درباره فعالیتهای پژوهش و فناوری، وجود داشته باشد.
وی از این رویکرد که استانداریهای هر استانی نقش هماهنگکننده در این رابطه داشته باشند حمایت و استقبال کرد که مورد تأکید وزارت کشور نیز است.
مشاور وزیر کشور در امور فناوری، درباره این موضوع توضیح داد که مأموریتگرایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی باید به گونهای باشد که دانشگاهها روز به روز نقش اثرگذارتر و پررنگتری در کارآفرینی و توسعه همه جانبه جامعه داشته باشند.