تعداد 24 مقاله از دانشگاه لرستان در فهرست مقالههای پُراستناد و داغ دنیا قرار گرفتند
تعداد 23 مقاله از دانشگاه لرستان، در فهرست مقالات پُراستناد بینالمللی قرار گرفتند و یک مقاله از این دانشگاه، جزو «مقالات داغ دنیا» شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر اشکان بنان، معاون مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، با اعلام این خبر، توضیح داد: «براساس آخرین گزارش برگرفته از مؤسسه Clarivate Analytics در پایگاه استنادی Web of Science در سال 2022 میلادی، از دانشگاه لرستان، تعداد 23 مقاله در فهرست مقالات پراستناد و یک مقاله نیز در فهرست مقالات داغ دنیا، قرار گرفتند».
دکتر بنان، تشریح کرد: «مقاله ها براساس حوزه های موضوعی نشریه در 22 حوزه تقسیمبندی شدهاند».
وی افزود: «مقالات پراستنادHighly Cited Papers) ) و مقالات داغ ( (Hot Papersمقالاتی هستند که به ترتیب، به لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در رشته موضوعی خود در بازه زمانی مشخص، به ترتیب در ردیف مقالات یک درصد و یک دهم درصد برتر قرار میگیرند».
معاون مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «مقالات پراستناد دانشگاه لرستان با مشارکت 17 عضو هیئت علمی این دانشگاه، به چاپ رسیدهاند».
دکتر بنان، ادامه داد: « مقاله داغ دانشگاه لرستان با مشارکت آقای دکتر احسان مؤمنی، عضو هیئت علمی گروه عمران در سال 2022 در مجله Artificial Intelligence Review (IF 2020: 8.139) به چاپ رسیده است؛ در این مقاله که درباره کاربرد هوش مصنوعی در حل مسائل مهندسی عمران است، علاوه بر محققان ایرانی، محققانی از دانشگاههای کشورهای چین، روسیه و اندونزی نیز مشارکت داشتند».
معاون مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، اسامی 17 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان را که در تهیه مقالات پراستناد، مشارکت داشتند، اعلام کرد:
1_ دکتر محسن ایزدی؛ گروه مهندسی مکانیک؛ تعداد 6 مقاله.
2_ دکتر امین طاهریگراوند؛ گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم؛ تعداد 2 مقاله.
3_ دکتر علی فرمانی؛ گروه مهندسی برق الکترونیک؛ تعداد 2 مقاله.
4_ دکتر اشکان بنان؛ گروه علوم و مهندسی شیلات و محیطزیست.
5_ دکتر زینب بیگلری؛ گروه شیمی، فیزیک.
6_ دکتر علی حقیزاده؛ گروه مهندسی مرتع و آبخیزداری.
7_ دکتر محمدباقر دولتشاهی؛ گروه مهندسی کامپیوتر.
8_ دکتر عبدالحسین رضایینژاد؛ گروه علوم باغبانی.
9_ دکتر حسین زینیوند؛ گروه مهندسی مرتع و آبخیزداری.
10_ دکتر جواد سوسنی؛ گروه مهندسی جنگلداری.
11_ دکتر کامران عادلی؛ گروه مهندسی جنگلداری.
12_ دکتر سعید غلامرضایی؛ گروه توسعه روستایی.
13_ دکتر علیرضا غیاثوند؛ گروه شیمی.
14_ دکتر حامد نقوی؛ گروه مهندسی جنگلداری.
15_ دکتر یعقوب منصورپناه؛ گروه شیمی.
16_ دکتر احسان مؤمنی؛ گروه مهندسی عمران.
17_ دکتر اکبر یاریوند؛ گروه مهندسی عمران.
گفتنی است دکتر امید رحمتی، دکتر داود داودی مقدم و دکتر منصوره حاتمیان، دانشآموختگان دورههای دکترای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان هستند که مقالههای آنها نیز، در فهرست پُراستنادها با ذکر وابستگی دانشگاه لرستان قرار دارد.
برای مشاهده جزییات کامل این خبر، بر روی فایل پیوست، کلیک کنید: